luni, 24 martie 2014

Mai aproape de Japonia la Tokyo Group

Dragii nostri,


TV Tokyo a vizitat Cluj-Napoca, mergand pe urmele bucatarului nostru japonez Tsuchiya Naofumi si a afacerii de succes in care promoveaza arta culinara japoneza in orasul nostru, alaturi de sotia sa, Tsuchiya Andra.
Tomiyama Takuya (director) si Okumura Kyosuke (cameraman) calatoresc in jururl lumii pentru a vizita bucatari japonezi ce au plecat din Tara Soarelui Rasare, dar au infiintat locuri japoneze in diferite colturi ale lumii.

La noi, filmarile Tv Tokyo au inceput cu pregatirile de la Balul Operei, unde am participat cu Sushi la Marele Bufet al Operei, pe scena.
Daca ar fi sa facem o reconstituire, ar trebui sa ne intoarcem in timp cu un deceniu, atunci cand Clujul incepea sa prinda contur de Sushi. Si abia apoi sa revenim la prezent.
Tv Tokyo a surprins momente din viata noastra. Atunci cand nu sunt la restaurant, Tsuchiya Andra si Tsuchiya Naofumi viziteaza punctele de lucru Wasabi Sushi (Iulius, Polus, Central) si Dashi - Noodle & Rice Bar.

Atunci cand domnii japonezi ne-au vizitat orasul, au ajuns si in platoul de la Look TV, unde bucatarul-chef Tsuchiya Naofumi, alaturi de Tsuchiya Andra au impartasit publicului larg detalii despre Sushi, despre ce inseamna activitatea de bucatar. Gazde ne-au fost prietenii nostri de la emisiunea Ziua Buna. Aici au luat loc pe canapea si cameramanul din Japonia, alaturi de translator - doamna Olivia Berghianu, vorbind despre Japonia si nu numai.

Tokyo Japanese Restaurant. Acolo unde este "poarta prin care patrunzi in Japonia" culinara! Unde intalnesti iubitori ai preparatelor nippone...

...unde avem bucatari specializati, instruiti de Master Chef Tsuchiya Naofumi.


O experienta culinara, care ajunge pana in Japonia prin intermediul Tv Tokyo.

Ganduri bune!
Tokyo Group.


Etichete: , , , ,