marți, 16 aprilie 2013

Sakura!În frumusețea zilelor de primăvară românești, dorim să vă împărtășim cele mai frumoase priveliști din iubita Japonie. În acest sezon, oamenii se plimbă în natură, contemplând măiestria florilor ”Sakura” – florile de cireș.


                                                             Sursă foto: www.japandish.com

 
Aceste flori sunt îngrijite de japonezi pentru ca în fiecare an, mii de oameni să se bucure de frumusețea naturii înconjurătoare. Sunt îngrijite nu pentru fructele lor, ci pentru petale, pentru întregul spectacol vizual la care pot lua parte în această perioadă cei îndrăgostiți de frumos.

Sursă foto:  toptravellists.net

Povestea florilor de cireș este transmisă persoanelor din afara Japoniei în nenumărate feluri. Gabi Georgiu, sub îndrumarea maestrului bucătar Tsuchiya Naofumi, a prezentat la concursul internațional de sushi ”World Sushi Cup”, Japonia 2013, la partea individuală, trecerea de la iarnă spre primăvară, amintind importanța florilor Sakura inclusiv pe un platou de Sushi. Să fie autentic japonez, am spune!                 Echipa Tokyo Group vă dorește o primăvară cu iz de poveste japoneză!