luni, 4 noiembrie 2013

Sushi la Atipic Beauty Cluj-NapocaAzi va vorbim despre...Atipic Beauty.

Miercuri seara am avut placerea sa participam cu o degustare de Sushi de la Tokyo Japanese Restaurant la evenimentul Atipic Beauty, editia a II-a, la Opera Plaza Cluj.
Prin acest eveniment a fost evidentiata frumusetea dincolo de cuvinte, o prezentare de moda sustinuta de persoanele cu dizabilitati si anume persoanele care sunt in scaun cu rotile.
Proiectul a fost initiat de catre presedintele Asociatiei Open Your Heart, Magda Iuliana Coman, prin sustinerea lui Alin Galatescu si cu ajutorul celei care a oferit tinutele modelelor, Rozalia Bot. Acestia au reusit sa transpuna dincolo de cuvinte, cu ajutorul emotiei, o lectie de viata si de curaj.
In cadrul evenimentului realizat in parteneriat cu Performed Events au sustinut  recitaluri Roxana Nemes si Anya Marian, iar ca prezentator a fost frumoasa si talentata Cosmina Pasarin
Persoanele cu dizabilitati au fost insotite pe scena de catre persoane din mass-media clujeana. 

Ne-am bucurat sa fim alaturi de Clujul nostru drag prin sustinerea acestui eveniment si multumim tuturor celor care ne iubesc Sushi-ul pe care il transpunem in vietile lor de 10 ani in municipiu!
www.tokyorestaurant.ro


Etichete: , , , , ,