marți, 4 ianuarie 2011

Despre noi.....câteva cuvinte

În locul katanei luând cuțitul pentru sushi, puțină pastă magică, wasabi, și o licoare numită sos de soia , viteazul nostru japonez pe numele său Tsuchiya Naofumi a pornit la drum.
  Bătând el lumea-n lung și lat în anul 2003 a ajuns în inima Ardealului, în oraşul Cluj-Napoca. Visul său era să le arate oamenilor cât de gustoasă este mâncarea japoneză și, în special sushi.
   În primul restaurant cu specific japonez din Cluj-Napoca, japonezul nostru zi de zi le le arăta celor care treceau pragul restaurantului cât de gustoasă poate fi mâncarea japoneză.
  Au trecut zile, au trecut săptămâni, luni...1 an,iar numărul celor care treceau pragul micului local a crescut.
  În anul 2004 japonezul nostru s-a mutat în casă nouă pe strada Ghe.Marinescu la numarul 5 unde  puteți găsi și azi Restaurantul Japonez Tokyo.
  Situat pe strada Gheorghe Marinescu la numărul 5, Restaurantul Japonez Tokyo le oferă clujenilor și nu numai posibilitatea de a face o excursie gastronomică în Țara Soarelui Răsare.
 Fiind considerată una dintre cele mai sănătoase din lume, bucătăria japoneză abundă în preparate cu un conținut bogat în proteine, fier și un conținut scăzut de grăsimi. Este o bucătărie în care se remarcă abundența orezului, a peștelui, a fructelor de mare, a algelor și a legumelor, lucru reflectat și în meniul restaurantului
Restaurantul are la parter un salon amenajat pentru nefumători și un sushi bar, loc în care sushi- preparatul culinar  cel mai cunoscut în afara granițelor Japoniei se prepară în fața clienților. La etajul 1 sunt amenajate 2 saloane pentru fumători și un salon pentru nefumători. 
  Pe timpul verii în curtea interioară avem amenajataă terasa.


    Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem ca oaspete în Restaurantul Japonez Tokyo.
                                                                                        Vă așteptăm!